Praktisch Munay Ki Training

Inleiding

Munay Ki bestaat al ontelbare jaren en vindt haar oorsprong bij de Inca’s, en daarvoor de Laika. Het is het pad naar verlichting en wereldvrede, bestaand uit negen inwijdingen. De kracht van de Munay Ki is het ontwaken en verdiepen van de onvoorwaardelijke liefdeskracht die binnen in je eigen hart zit.
Door een verschuiving van perceptie leer je veranderingen te laten plaatsvinden via je hart. Munay Ki maakt dat je volledig in je kracht komt te staan.

Munay Ki geeft met haar negen inwijdingen handvatten om deze Nieuwe Tijd van in praktijk te brengen. Gewoon in je dagelijks leven, vanuit je hart gaan leven,  waar je ‘hier en nu’ bent. Heel praktisch. geen zweverigheid, wel zacht, gegrond,  liefdevol, en openend. Spreekt je dit aan? Dan is Munay Ki wellicht iets voor jou?

Eigen ervaring

Mijn eigen ervaring is dat na mijn Munay Ki inwijdingen mijn ontwikkeling op een zachtere en liefdevolle manier dan voorheen verder ging.  Tegenwoordig leef ik vanuit  mijn hart, ziel, liefde voor mijzelf en mensen om mij heen, en in verbinding met de natuur, en Moeder Aarde.

Voor mij heeft de Munay-Ki een transformatieproces voortgebracht vanuit liefdevolle acceptatie vanuit mijn hart voor mezelf en dankbaarheid voor het Leven. Het voelt aan als letterlijk met de stroom meegaan. Ik durf  nu volledig in mijn eigen-wijs-heid,  potenties, kracht  en  levenslust te gaan staan, en keuzes vanuit mijn innerlijk ook uiterlijk te leven. Dat betekent: meer plek voor natuur, bezinning, dans. In mijn werk ‘t lef om vanuit mijn hart te handelen, en privé meer en meer vanuit harmonie, kwetsbaarheid en kracht tegelijkertijd, opener, liefdevoller, meer bereid oordelen en zwaarte los te laten. Vrijer, speelser, creatiever, zonniger.

Volgens mijn omgeving ben ik warmer, vrouwelijker, zachter, vrolijker, en krachtiger geworden. Mijn innerlijke rust is gegroeid. Zelf geniet ik enorm van de kwaliteiten die ik nu durf toe te laten en te leven. Wat een verschil! Daarnaast zijn mijn heldervoelende,  helderwetende en helende gaven  gegroeid, en pas ik ze toe in mijn dagelijks leven.

Hoe werken de inwijdingen van Munay-Ki

Bij elke inwijding wordt er op energetische wijze een zaadje in jouw energieveld geplant. Na de inwijdingen ben jij zelf verantwoordelijk voor de zorg van deze zaden. Dan begint je Reis pas echt en met jou het ontkiemen en wortelen van deze inwijdingen die in jou gaan groeien, bloeien en vrucht voortbrengen. Hierdoor is het mogelijk dat je reuzenstappen kunt zetten in je eigen transformatieproces en daardoor in de evolutie van de mensheid als geheel. De Munay-Ki belooft een versnelde transformatie naar hoger bewustzijn en harmonie in jezelf & met je omgeving. Het is een zacht, helend, liefdevol, verruimend, en magisch proces. Een cadeau aan jezelf om in heelheid te leven.

De negen inwijdingen zijn als volgt:

Hampe Rite – initiatie van de Heler;  Chumpi Rite – initiatie van de Banden van Kracht, Ayni Karpay – initiatie van HarmonieKawaq Rite – initiatie van de Ziener Pampamesayok – initiatie van de Hoeder van de Dag ;  Altomesayok – initiatie van de Hoeder van Wijsheid;  Kuruk Akuyek – initiatie van de Hoeder van de AardeMosok Karpay – initiatie van de Hoeder van de SterrenTaytanchis – initiatie van de Schepper.
Meer weten over de 9 inwijdingen?

Hoe en wanneer ontvang je de Munay-Ki

De Munay-Ki roept je, het is alsof iets binnen in je opspringt en “Ja, ik wil!” zegt. Wanneer je die innerlijke drang in jezelf voelt, dan ben je er aan toe om de initiaties te ondergaan.

De initiaties geef ik door in negen avondtrainingen. In de workshops maak je kennis maken met het gedachtegoed van het Inca sjamanisme en gaan we er mee aan het werk. Je leert Sacred Space – een gewijde ruimte-  te creëren.
Ook leer  je bewust te worden van energievelden. Je gaat je eigen persoonlijke heilige ruimte te creëren, vullen, legen en beschermen. Je leert over de elementen Aarde, Water, Vuur en Lucht, de Krachtdieren, de vuurceremonie, hoe jij je zaadjes voedt en nog veel meer.

Ook leer je je persoonlijke helingsruimte te openen, je Wiragocha Ook leer je hoe je zaadjes kan laten groeien door de vuurceremonie.  Verder krijg je gedegen kennis over de Incakosmologie , de bijbehorende principes van Kausay, het concept van levende energie, en Ayni, het wederkerig principe, aangereikt, en Incasjamanisme, in al haar betekenissen, overgedragen.

Naast het ontvangen van alle negen inwijdingen, krijg je ook het boekje “2012 … en daarna?” van Paul Liekens en José de Graaf , een reader, en Munay Ki meditaties. In de reader staat op  heldere wijze de Munay Ki beschreven, zodat je een mooi naslagwerk hebt tijdens de negen weken van initiaties.
Na de laatste initiatie ontvang je een inwijdingsteen (Pi stone) waarmee jij  Munay Ki weer kunt doorgeven. Dat is ook een manier om je te verdiepen en de Munay ki in jou tot bloei te laten komen. In de reader staat beschreven hoe de initiaties door te geven. Ook krijg je toegang tot een set fimpjes ‘Hoe Munay Ki Door Te Geven’ van  Alberto Villoldo.

Plaats en Prijs Munay Training

De training is op de thuislocatie van Regenboogkolibrie in Enschede, of op een locatie in de buurt bij een grote groep.

De Munay Ki dagtraining beslaat 4 hele trainingsdagen, meestal op vrijdagen,  zaterdagen- of zondagen. Zie voor exacte data de agenda en datalijst hieronder.

De dagtraining beslaat 4 hele trainingsdagen, altijd op zaterdag- of zondagen.  Zie voor exacte data de agenda en datalijst hieronder. Er is plaats tot 8 personen. Vanaf 2 personen gaat de training door. In elke training maak je kennis met de meest essentiële onderdelen van het Inca sjamanisme, breng ik mijn kennis en ervaring over en doen we verschillende meditaties of  energetische oefening.  Elke trainingsdag ontvang je twee nieuwe inwijdingen/energietransmissies, en op de derde trainingsdag maar liefst drie. Deze inwijdingen zullen zowel door mij als door oud-cursisten worden doorgegeven. Op deze manier kun jij na het volgen van alle 4 trainingsdagen, het doorgeven van de initiaties zelf gaan ervaren. Dat kun je zelfstandig doen na de training, of oefenen onder mijn begeleiding op de optionele Terugkomdag.

Jouw investering is € 450,-. voor de Munay Ki Training van vier dagen. De optionele Terugkomdag bedraagt 120,- voor jouzelf, en 35,- voor introducees die de eerste Munay Ki Rite, De Hampe Rite ofwel De Healers Rite gaan ontvangen. In de middag gaan we een Despacho maken, een vuuroffer, om jezelf te bekrachtigen.

Regenboogkolibrie is gericht op mensen die gaan voor hun persoonlijke & spirituele ontwikkeling,  en eigen verantwoordelijkheid dragen.
Het proces is verrijkend, warm, plezierig, zacht en kan soms emotioneel zijn. Ik begeleid je in liefde en met de energetische technieken die Munay Ki aanreikt. Kijk eens naar de testimonials op mijn site.

Voor aanmelding en info: Sanna Jansen, 06 51 63 02 81 of sannajansen@gmail.com

Data Munay Ki Trainingen
Zie Agenda Jaaroverzicht

Mocht je liever op andere data de Munay Ki training willen doen, dan is dat ook mogelijk. Geef je interesse aan, dan vormen we samen met anderen belangstellenden een groep op data die iedereen schikken.
Bel mij gerust voor informatie of overleg,

In Lakech

Mayagroet: ik ben een andere jij,

Sanna Jansen