The Rite of the Womb Healing

Deze rite is een gift aan jezelf , aan elkaar en een krachtige ´cleansing´ wereldwijd. Vrouwen en mannen kunnen de trauma´s op dit gebied achter zich laten. Deze initiatie, is een ´heling´ en een ´blessing´ en activeert jouw vrouwelijk kracht.

De rite van the womb (baarmoeder) is zeer krachtig en brengt in alle zachtheid jouw moederschoot van creatie in natuurlijke balans, waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop zal kunnen stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.

Vrouwencirkel

In de vrouwencirkel maken we contact met onze pijn en met wat we willen manifesteren nadat er weer creatie-ruimte is gekomen.
Wij werken met de energie van onze harten, baarmoeders, bloemblaadjes, adem en intentie, water, en het transformerende element vuur. Ook leer je hoe je deze rite bekrachtigt bij Volle Maan en jouw relatie met Moeder Aarde.

De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou.  Vanaf het moment dat jij de energie in jouw baarmoeder hebt, ben je verbonden met de kosmische baarmoeder. Deze 13e inwijding komt uit een lineage van de school van ‘The Four Winds’. Als je het eenmaal ontvangen hebt, dan geef je het door aan zoveel mogelijk vrouwen.

Wanneer?

Kijk in het agenda jaaroverzicht wanneer de volgende Womb Healing Rite gepland staat. De meeste Womb Healing Rites zijn voor ‘women only’. Dat zie je in de agenda erbij staan. Ook zijn er speciale edities voor mannen en vrouwen samen. De mannen ondersteunen met hun aanwezigheid het  bevrijdende proces van de vrouwen. In vorige levens zij wij allemaal ooit man of vrouw geweest. Het is nu tijd om te transformeren naar Eenheid en Heelwording, met elkaar.

  • Rite of the Womb video: 

The Womb is not a place to store fear and pain. The Womb is to create and give birth to life.

Er is een´lineage´, een lijn van vrouwen, die zichzelf bevrijd hebben van lijden.  Deze lijn helpt ons herinneren dat wij het lijden nu kunnen loslaten en in onze kracht gaan staan. 

Onze baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren. Onze baarmoeder is een plek van creatieve kracht en baren van nieuw leven.

De kosmische vrouwelijke spirit  herinnert ons aan deze eenvoudige en vitale waarheid. Zij heeft ons de 13e rite van de Munay-Ki gegeven.

Wat is het verschil tussen Munay Ki  en de Munay Ki 13e Rite?

Munay Ki is een set van 9 energietransmissies, die Regenboogkolibrie in een vierdaagse training Munay Ki doorgeeft. Wil je proeven en de eerste Energietransmissie van de Healer zelf ervaren? Kom dan naar een introworkshop Munay Ki.

Munay Ki Rite, 10, 11, 12 bestaan niet.  De 13e rite is dus een symbolische naamgeving. De naam 13th Rite of Munay Ki, Womb Healing, verwijst naar de menstruatiecyclus van 13 manen van een vrouw. Daarom heet zij de 13e Rite. Een Rite bevat een energietransmissie, ook wel initiatie of inwijding genoemd.

Ervaringen van deelnemers Womb Healling Rite

Wat een prachtige avond. Ik ben het nog aan het “verteren”. Het was inderdaad intens. Mijn ervaring: Mijn moeder’s moeder (en haar lijn) was sterk aanwezig voor mij op dit avond. Ik voelde een verbinding met haar, met wat zij mij heeft energetisch doorgegeven, van wat ik wil koesteren en wat ik wil loslaten.

Sanna, haar helpers en de andere vrouwen hebben een respectvol, veilig en liefdevol ruimte (geestelijk, lichamelijk en energetisch) gecreëerd, wat hielp mij om zo volledig mogelijk over te geven aan die ervaring, om de energie te laten stromen en om helderheid te krijgen cruciale elementen van mijn helingspad. Het was een krachtige en intens ervaring met een diepe innerlijke werking. Dank. Dank. Dank.

Mijn ervaring van de Womb Rite bij Sanna was overweldigend. Sanna heeft het hele proces liefdevol begeleid. Bij mij is er veel losgelaten.  Wat voelde dat goed en wat voelde ik mij gedragen. Ook de bekrachtiging van mijzelf heeft mij geraakt. Ik geniet nu nog na van deze bijzondere rite.

De Womb Healing was voor mij een hele diepe cleansing van de wonden uit dit leven als van mijn voorgaande levens.

Wonden van mijn voormoeders werden tijdens deze mooie liefdevolle healing geheeld. Het was een warm bad van liefde waarin ik mocht loslaten. Diepe dankbaarheid.

Ik heb inmiddels mijn na ritueel gedaan en het voelt dat ik nog wel een paar keer het zal gaan herhalen om het nog verder en dieper te gaan bekrachtigen. Nogmaals heel erg bedankt voor je liefdevolle aandacht tijdens de gehele ceremonie

De rozenblaadjes op het pad, de bloemen, de warme sfeer en de diepgang van het ritueel heeft indruk gemaakt. Ik heb een diepe heling en loslaten ervaren op het gebied van incest, pijn, geweld, en een abortus. Dat ik dat zo veilig kon uiten – en ook transformeren – heeft mij heel goed gedaan. Zoals je aangaf voelde de bekrachtging van creatiekracht, mijn vreugde en kracht als minstens zo belangrijk. Ongelooflijk dat dit kan, en wat het teweeg brengt. Ik voel diepe opluchting, rust en blijheid.

Via deze weg wil ik samen met mijn voormoeders graag nogmaals onze diepe dankbaarheid uitspreken naar jou toe en alle prachtige vrouwen die er afgelopen zaterdag bij waren. Ik heb een hele diepe heling ervaren en ga zeker het na ritueel doen. En misschien als het goed voelt vaker tot 13 maal.

Het idee om dit door te mogen geven krijgt in de nabije toekomst ook zeker vorm. Maar eerst mijn eigen heelheid volledig omarmen. Heel erg bedankt.