Munay-Ki introductieworkshop

Tijdens de introductieworkshop ontvang je de Eerste inwijding: De energietransmissie van de Healer. Deze activeert jouw vermogen tot heling van jezelf en van anderen. Het doet een diepe, zachte onderstroom van liefde en begrip ontwaken. Het is een zegening en een bekrachtiging die van meester op leerling wordt doorgegeven.

Als leerling wordt je opgenomen in de cirkel van genezers en het geeft je een verbinding met de sjamanen die deze inwijding in het verleden ook hebben ontvangen.

Ook als je geen sensaties in je vijf gewone of je sensitieve zintuigen voelt, is de inwijding evengoed ‘geslaagd’. Dat ‘voelen van ervaringen’, het opengaan van je intuïtieve vermogens, verschilt van persoon tot persoon. De een ziet beelden, de ander hoort iets, de volgende voelt iets, de ander ‘weet’ opeens iets. Eenieder die dit pad volgt, zal vanzelf zijn of haar sensitieve zintuigen ontwikkelen als die nog niet ontwaakt zijn.

Ervaringen

Toen jij voor de wijding je Wiragocha (=ziel) voor mij opende voelde ik dat als een warme deken om mij heen, het voelde vertrouwd en veilig. Ik zag jou in mijn innerlijk oog in gele en groene kleuren. Toen jij jouw handen op mijn handen legde tijdens de wijding voelde ik via mijn handen en armen een energiegolf en tinteling door mijn lichaam gaan en ervoer een soort ‘reset’ van mijn hele systeem.

D. V. January 2024

Ik heb Sanna ervaren als een liefdevolle, zachtaardige, doch krachtige en duidelijke vrouw. Ze komt op mij over als iemand die weet waar ze over praat en de kennis tot zich heeft genomen en uitdraagt via haar hart.

Ik vind dat Sanna je goed begeleidt, door je vooraf uit te leggen wat je zou kunnen ervaren en achteraf de mogelijkheid biedt om je ervaringen met haar te delen. Ik vind het erg prettig hoe ze ruimte biedt voor jouw eigen, persoonlijke invulling en je daar toe uitnodigt.

Ik heb deelgenomen aan de eerste inwijding (Hampe Rite – Initiatie van de Heler) en ik heb de gehele rite (en dag) ervaren als fijn, ontspannend, zacht en liefdevol.’

Ik heb al eerder gewerkt vanuit de Godin en was al bekend met de vorm van een dergelijke ceremonie. Zowel nu, als toen, heb ik geen overweldigende of bijzondere energie of andere gewaarwordingen ervaren. Ik weet dat energie toch haar werk doet en vertrouw erop dat processen starten en plaatsvinden.

Een dag later merkte ik dit aan mijn lichaam, deze begon letterlijk los te laten vanuit mijn buik. Tijdens de inwijding ervoer ik een druk verschil in mijn oren, dit was van korte duur. De dagen erna heb ik diverse inzichten ervaren, maar die houd ik voor mijzelf.

Ik raad deze ceremonie bij Sanna zeker aan, vanwege de ceremonie en haar symboliek en vanwege Sanna als mens en begeleidster.

Kimalou, april 2015

Ik heb gevoeld dat eerst jij er helemaal voor mij was, als liefdevolle aanwezigheid. Toch schrok ik even van de sterkte van de energie die binnenkwam door mijn handen. Ik aarzelde, voelde iets van verzet, en besloot het toe laten. Het voelde alsof twee zwaarden van vuur mijn armen ingingen en er blokkades opruimden, en toen werd mijn hele lichaam fijn warm.

Sandra K. april 2014

Ik voelde fysiek warmte via mijn handen mijn lichaam binnenkomen. Een gevoel van dankbaarheid en liefde vulde mij. Direct na de wijding kreeg ik innerlijke beelden van een adelaar, die mij op zijn vleugels meenam om in de rondte te vliegen en heel hoog te gaan. Tot mijn verbazing was ik helemaal niet bang, terwijl ik hoogtevrees heb.

Het was een ontroerende ontmoeting met dit krachtdier. Het was fijn dat je uitlegde dat het krachtdier adelaar symbool staat voor het eenheidsbewustzijn, het contact met de Bron. En dat ik door dit visioen eraan herinnerd wordt dat ik op dit niveau, alles om mij heen kan ervaren.

T. tijdens workshop Dag Buiten de Tijd, 25 juli  2014

Mijn eerste les Munay Ki heb ik binnen. En het kwam over!  Sanne ontwapent direct door haar authenticiteit en eerlijkheid. Haar speelse en humoristische benadering is een verademing vergeleken met de overmaat aan zwaarwichtigheid die je in spiritueel Nederland soms tegenkomt

Sanna’ s enthousiasme werkt aanstekelijk; er is geen moment dat je denkt officieel ‘op les’ te zijn (in de saaie zin van het woord), bovendien is Sanna volledig en dynamisch onderdeel van de groep en van het gebeuren, als inspirator en deelnemer tegelijk.

De schitterende locatie in de natuur, maakt de vuurceremonie plus de energieoverdracht die ik gisteren mocht ervaren nog waardevoller. Ik voelde mij erna meer gerond, aanwezig, in mijn lijf.

F. F., 13 april 2015