Sessie Lichttaalactivatie

In een lichttaalactivatiesessie activeer ik jouw lichttaal waarmee je het laatst verbonden was en die voor jou het meest prominent is. Dit kan ook je zieldialect zijn.

Lichtaal spreken, schrijven, zingen of via handgebaren brengt helderheid, lichtheid, magie, heling, herinnering van kosmische kennis, en uitbreiding van jouw bewustzijn met zich mee.

Dit krijg je

Tijdens deze sessie van een uur maak ik eerst contact met je Hogere Zelf(en) en ruim ik alle blokkades op waarvan jouw hoger Zelf wil dat ik eraan werk,en die je ervan weerhouden lichttaal te herinneren  en te spreken.

Ik zal dan mijn activatorvermogen gebruiken en je begeleiden om verbinding te maken met de trillingen van je lichttaal waar je klaar voor bent om toegang tot te krijgen. En je te helpen herinneren die lichttaal of lichttalen naar voren te brengen. Daarna ga je meteen jouw lichttaal oefenen: ik help jou daarbij. 

Je ontvangt een video van jouw sessie om thuis te oefenen, en de frequenties nogmaals door je heen te laten stromen.

Duur sessie: 1 a 1,5 uur. Online met video.
Live zonder video.
Tarief: 99 euro

Dit kun je ervaren

We werken veel met energie deze sessie dus het komt vaak voor dat je een of meerdere van onderstaande (fysieke) gevoelens ervaart. Dit is gebruikelijk en helpend in het verwerken en loslaten van overtollige energie en om ruimte te maken voor nieuwe inzichten (lichtcodes)

 • Zachte tintelingen over je hele lijf (stromende energie)
 • Een extreem gevoel van warmte of koelte
 • Een kloppend gevoel of spiertrekkingen
 • Fysieke uitlatingen zoals gapen, huilen, beven, zweten, niesen, hoesten, scheten, dansen, lachen.
 • Je kan zelfs beelden of andere inzichten binnenkrijgen.

Neem je tijd na de sessie voor integratie. Het is normaal dat de “shifts” in energie rust en tijd vragen. Je kunt een paar uur tot maximaal een week wat vermoeidheid en meer emoties ervaren. Dat gaat echt over! De meeste mensen geven aan diep te slapen na een sessie.

Voordelen van het spreken van lichttaal

 • Het verlegt energieblokkades en beperkingen en verwijdert negatieve energie om je heen
 • Het verhoogt je vibratie en helpt bij healing/energiewerk voor jezelf of anderen
 • Het helpt je om dieper in contact te komen met Spirit Guides en in meditaties
 • Het helpt je aangeboren vermogens en zielsdoel in dit huidige leven naar voren te brengen

Mijn missie

Mijn missie is om je ware zelf te laten ontwaken door je natuurlijke paranormale en helende vermogens te ontsluiten via Light Language Quantum Healing.

Ik ben toegewijd aan het demystificeren en normaliseren van de Lichttaal, het toegankelijk maken ervan en het empoweren van individuen om hun essentie te omarmen en zich opnieuw af te stemmen op het doel van hun ziel.

Ik werk met de Bron, mijn multidimensionale galactische hogere zelven en jouw hogere zelf om je hoogste evolutie en transformatie te ondersteunen

Ervaringen

 • Haar behandeling is vervolgens zo liefdevol en zacht, de lichttaal zo koesterend. Ze zorgt dat de heling zich langzaam in mijn tempo ontvouwt.
 • Voor het eerst voel ik hoe het is om in mijn lichaam te zitten, veel rustiger. Dank Sanna, dit smaakt naar meer!
 • Ik heb meer energie, een meer ontspannen zenuwstelsel en een gezonder gesloten aura. Vrienden zeggen dat ik er heel uitgerust uit zie!
 • Sanna heeft goed uitgelegd hoe de ontwikkeling van lichttaal spreken zich opbouwt. Bijzonder om mee te maken, de energie te voelen. Dank hiervoor.
 • Nu een week later voel ik de sessie nog als een warme mantel. Ik ben weer een stukje dichter “Thuis bij mezelf” en “Verbonden met de Bron!”
 • In een veilige bedding legde Sanna heel eenvoudig en helder uit wat de sessie beoogde. Toen zij de heling startte, zakte ik vlot in ontspanning en overgave…

Meer weten?

Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op voor meer informatie of om direct een (online) sessie te boeken.