Trainingen

Munay Ki Training 4 dagen
Een prachtig geschenk van de Qéros Indianen uit Peru, 7 inwijdingen om jouw pad naar verlichting te openen. Je leert een heilige ruimte te openen, met de windrichtingen en krachtdieren te werken, een vuurceremonie te houden, je maakt een geleide trancereis met een krachtdier en leert vooral door zelf veel te doen en waar te nemen. Je gaven en intuitieve voelsprieten gaan een spurt nemen tijdens deze training. Een maand na deze training kun je zelfstandig thuis aan het oefenen van je doorgifte van Munay Ki beginnen. Lees er alles over onder de Munay Ki training.

Munay Ki Terugkomdag
Optioneel na Munay Ki Training. Vind je je het fijner om met begeleiding de eerste keer aan jouw Munay Ki doorgifte te beginnen? Dat kan. Op deze dag ga je zelf de Eerste Rite van Munay Ki, De Hampe Rite (Healers Rite), doorgeven aan introducees en/of je vrienden. Zodat je meteen feed back krijgt, en ervaart dat je het echt kan! We openen Sacred Space, houden een Vuurceremonie. In de middag maken wij een Despacho (vuuroffer) om ieders persoonlijke wens ceremonieel te bekrachtigen.

Nusta Karpay, 2 daagse
Inclusief Nusta Karpay reader, en Nusta Mamma Simone, lineage stone. Zelf neem je 7 Nusta Stenen mee. Daar vertel ik je alles over bij aanmelding.

13th Rite of Munay Ki – The Womb Healing Rite
Inclusief hand out om zelf deze rite door te gaan geven, en informatie hoe je deze rite maandelijks zelf bekrachtigt.