Sessie Lichttaal Quantumheling

Tijdens deze sessie ervaar je de helende en activerende krachten van Lichttaal Quantum Healing. Daarbij maak ik gebruik van Lichttaal, Lichtcodes en Quantum Healing.

Ik zal Lichtcodes binnenbrengen die je activeren. Zij herinneren jou aan de kracht, wijsheid en eenheid die je van binnen hebt en activeren jouw zelfherstellend vermogen. Zodat je verder kunt gaan op je zielsreis op aarde. En jouw ‘purpose’, jouw  levensdoelen, met meer gemak, gratie en flow kunt manifesteren.

Dit krijg je

In een sessie van 1-1.5 uur ga ik met je Hogere Zelf(en) werken en Bron Lichtcodes inzetten om je te helpen bij het opruimen van eventuele blokkades. Daarbij clear ik alles wat je ervan weerhoudt je hoogste tijdlijn te leven, in relatie tot jouw hulpvraag.

Die clearing kan fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch zijn, afhankelijk van jouw hulpvraag en welke gebieden jouw Hoger Zelf naar voren brengt. In dit, of andere levens, in je biologische en/of spirituele voorouderlijnen, aards,  galactisch, kosmisch en residu van karmische thema’s

Ook zal ik je auralagen opschonen en herstellen, en je multidimensionale structuur herstellen, verstevigen en herverbinden, daar waar nodig. Daarna breng ik de Bron Lichtcodes in.

Indien het een online sessie is ontvang je daarnaast een video van jouw zoom-sessie. Dan kan je deze altijd later weer terugkijken om de frequentie nogmaals te ervaren, de gehele reading en integratieadvies terug te horen. Uiteraard kun je de sessie ook live boeken. Daar is geen video bij.

Dit kun je ervaren

We werken veel met energie deze sessie dus het komt vaak voor dat je een of meerdere van onderstaande (fysieke) gevoelens ervaart. Dit is gebruikelijk en helpend in het verwerken en loslaten van overtollige energie en om ruimte te maken voor nieuwe inzichten (lichtcodes)

 • Zachte tintelingen over je hele lijf (stromende energie)
 • Een extreem gevoel van warmte of koelte
 • Een kloppend gevoel of spiertrekkingen
 • Fysieke uitlatingen zoals gapen, huilen, beven, zweten, niesen, hoesten, scheten, dansen, lachen.
 • Je kan zelfs beelden of andere inzichten ontvangen.
 • Neem je tijd na de sessie voor integratie. Het is normaal dat de “shifts” in energie rust en tijd vragen. Je kunt een paar uur tot maximaal een week wat vermoeidheid en meer emoties ervaren. Dat gaat echt over! De meeste mensen geven aan diep te slapen de nacht na de sessie.

Duur sessie: 1,5 uur
Tarief: 85 euro

Dit is voor jou als

 • Je het gevoel hebt dat je stagneert, en bereid je in te zetten voor diepgaande energetische heling en transformatie.
 • Je trauma’s of fysieke ziekte wilt helen of je rouwproces wilt ondersteunen of afsluiten.
 • Je wilt helen van incest, seksueel misbruik of mishandeling voor mannen en vrouwen, welke rol je hierin ook had
 • Je op een reis bent van healing, spirituele ontwikkeling en de verkenning van je eigen bewustzijn
 • Je behoefte hebt aan heling in een bedding van veiligheid, vertrouwen en een warm bad van liefde.

Mijn missie

Mijn missie is om je ware zelf te laten ontwaken door je natuurlijke paranormale en helende vermogens te ontsluiten via Light Language Quantum Healing.

Ik ben toegewijd aan het demystificeren en normaliseren van de Lichttaal, het toegankelijk maken ervan en het empoweren van individuen om hun essentie te omarmen en zich opnieuw af te stemmen op het doel van hun ziel.

Ik werk met de Bron, mijn multidimensionale galactische hogere zelven en jouw hogere zelf om je hoogste evolutie en transformatie te ondersteunen

Ervaringen

 • Haar behandeling is vervolgens zo liefdevol en zacht, de lichttaal zo koesterend. Ze zorgt dat de heling zich langzaam in mijn tempo ontvouwt.
 • Voor het eerst voel ik hoe het is om in mijn lichaam te zitten, veel rustiger. Dank Sanna, dit smaakt naar meer!
 • Ik heb meer energie, een meer ontspannen zenuwstelsel en een gezonder gesloten aura. Vrienden zeggen dat ik er heel uitgerust uit zie!
 • Sanna heeft goed uitgelegd hoe de ontwikkeling van lichttaal spreken zich opbouwt. Bijzonder om mee te maken, de energie te voelen. Dank hiervoor.
 • Nu een week later voel ik de sessie nog als een warme mantel. Ik ben weer een stukje dichter “Thuis bij mezelf” en “Verbonden met de Bron!”
 • In een veilige bedding legde Sanna heel eenvoudig en helder uit wat de sessie beoogde. Toen zij de heling startte, zakte ik vlot in ontspanning en overgave…

Meer weten?

Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op voor meer informatie of om direct een live of online sessie te boeken.