13, 14, 15 mei Love and Light Festival, Munay Ki Workshops met Inwijding Healer

Introworkshop Munay Ki: Energietransmissie van de Healer & vuurceremonie
Tijd: zondag 15 mei 15.00-17.30 uur (2,5 uur)

Bijdrage: Een vrije donatie wordt op prijs gesteld, maar je bent evengoed altijd welkom, ook als je het niet hebt.
Wel dien je festivalticket voor 1 dag  van11 euro, of voor het hele festival (13, 14, 15 mei – 35 euro)  zelf te kopen via Love and Light Festival . of bij de entree van het festival.
Plaats: Love and Light Festival, Willibrordusweg 24, Schaijk, hele festivalprogramma, zie Love and Light Festival 
Door: Sanna Jansen, duur 2 a 2,5 uur, www.regenboogkolibrie.nlvuur

Munay Ki verandert je perspectief, je gaat leven en waarnemen vanuit je hart, welkom!
Munay Ki staat voor de ‘wil en kracht van het hart ineen’  en is een spirituele traditie van de Q’eros indianen uit Peru. Munay Ki is de weg van het hart, en bestaat uit een serie van 9 energietransmissies. Deze kennis en wijdingen hebben Qéros Indianen 500 jaar generatie op generatie bewaard, voor deze Nieuwe Tijd van na 2012.

In deze introductie workshop krijg je uitleg over basisprincipes van de Munay Ki traditie ontvang je de eerste energietransmissie.
Dat is de  Hampe Rite, de Energietransmissie van de Healer en activeert jouw vermogen tot heling van jezelf en van anderen. Het doet een diepe, zachte onderstroom van liefde en begrip ontwaken. Het is een zegening en een bekrachtiging die van meester op leerling wordt doorgegeven. Als leerling wordt je opgenomen in de cirkel van genezers en het geeft je een verbinding mportet sannaet de sjamanen die deze inwijding in het verleden ook hebben ontvangen.

De vuurceremonie, is de kernceremonie van Munay Ki. Elke energietransmissie is een energetisch zaadje dat in jouw systeem wordt geplant. Daarna breng je jouw zaad tot bloei met de kracht van het transformerende element vuur bij het altaar van kaarslicht en edelstenen.

Zie ervaringen Munay Ki: Energietransmissie van de Healer
Meer weten over Munay KI?

Hoe kun je er thuis mee verder
Aan het eind van de workshop krijg je een map mee naar huis, zodat je er zelfstandig verder mee aan de slag kunt. Er staat in hoe je een gewijde ruimte creeert, hoe je jouw persoonlijke heilige werkruimte op zielsniveau opent, en hoe je een vuurceremonie zelf uitvoert.
Kortom: hoe jij jouw zaadje van de energietransmissie van de Healer voedt om de stroom onvoorwaardelijke liefde van jouzelf te borgen. En om de helende kracht in je handen, adem en ogen verder te ontwikkelen. Die helende gebruik gebruik je eerst voor jezelf, en als je dat wilt ook bij anderen. Geef het tijd, warmte en zachtheid om te ontwikkelen.

Uit ervaring heb ik geleerd dat je de helende kracht kunt vergelijken met Reiki 1. Reiki 1 en/of 2 beoefenaren ervaren een toegenomen kracht in de handen.

Aanmelding vooraf is mogelijk
Wil je verzekerd zijn van een plaatsje, stuur mij dan een mailtje met jouw opgave voor de avondworkshop, of je voorkeur voor de middagworkshop. Dan houd ik een plekje voor je vrij. Opgave kan tot 11 mei per mail, daarna een sms graag omdat ik dan al op het terrein ben.
Mail: info@regenboogkolibrie.nl – 06 51 63 02 81 – Sanna Jansen

Love and Light Festival heeft een flexibele programmering en tentindeling, wees ruim op tijd, de weg wijst zich dan vanzelf.