18-23 aug 2015 Loreleifestival: Workshops Munay Ki: Energietransmissie van de Healer & Vuurceremonie

Naar Programma Lorelei Vrouwenfestival 2015
Lorelei 2015: Niet één, maar twee festivals! Natuur, 500 vrouwen, 80 workshops. Verwen jezelf, een plek om te genieten.
Lorelei 1:  di. 18
t/m do. 20 augustus 2015
Lorelei 2:  vr. 21 t/m zo. 23 augustus 2015

Sanna Jansen portet sanna Regenboogkolibrie:
Workshop Munay Ki
 Energietransmissie van de Healer & Vuurceremonie
op
woensdag 15.30 – 17.00 uur
donderdag 11.30 – 13.00 uur
zaterdag 15.30 uur -17.00 uur
zondag 11.30 uur- 13.00 uur

Workshoptent 2, entreeveld, het veld bij de in/uitgang festival

vuur

Munay Ki staat voor de ‘wil en kracht van het hart ineen’  en is een spirituele, inheemse natuurvolktraditie van de Q’eros indianen uit Peru. . Munay Ki is de weg van het hart en verandert jouw perspectief op het leven.  Het bestaat uit een serie van 9 energietransmissies om je met alle lagen van Energie, eenheid, liefde en wijsheid in contact te brengen en je spiritueel te laten ontwaken.   Deze kennis en energie hebben Qéros Indianen 500 jaar generatie op generatie bewaard, voor deze Nieuwe Tijd van na 2012. Munay ki wordt ook wel Incasjamanisme genoemd, omdat Q éros indianen direct afstammen van de Inca.

Naast levendige uitleg over de basisprincipes van Munay Ki,  ontvang je de eerste van de negen energietransmissie in de Munay Ki traditie gratis. Dat is Hampe Rite, de Energietransmissies van de Healer en activeert jouw vermogen tot heling van jezelf en van anderen. Het doet een diepe, zachte onderstroom van onvoorwaardelijke liefde ontwaken. Het neemt je op in een lange lijn van medicijnvrouwen – en mannen die deze inwijding in het verleden ook hebben ontvangen. Lees hier ervaringen van deelnemers die de Energietransmissie van de Healer ontvingen.

Na de energietransmissie gaan wij naar het Mysterievuur, om deze initiatie ceremonieel te bekrachtigen met het transformerende element vuur. De vuurceremonie, is de kernceremonie van Munay Ki. Elke energietransmissie is een energetisch zaadje dat in jouw systeem wordt geplant. Daarna breng je jouw zaad tot bloei met de kracht van het het vuur en het licht. Je leert een Gewijde Ruimte op te zetten door krachtdieren, windrichtingen, hemel, aarde en je hart aan te roepen,  en zelf een vuurceremonie thuis uit te voeren. Je krijgt een infomap mee, zodat je je thuis kunt verdiepen en zelfstandig ermee aan de slag kan.

Voor deze workshop neem je mee: een matje of kussen om op te zitten & evt. regenkleding voor buiten als je je energietransmissie bekrachtigt bij het Mysterievuur.

Meer informatie over Munay Ki Energietransmissies
Meer Informatie over Munay Ki Training inclusief ontvangst 9 energietransmissies die je zelf ook leert doorgeven erna.

Aanbod voor Loreleibezoeksters najaar 2015:
Munay Ki Healing of the Womb Rite
voor jou 10 euro korting,  geef bij aanmelding bij opmerking aan dat je Loreleister bent, zie voor data & aanmelding jaaroverzicht agenda. )

Een deelneemster over Lorelei:
”Ik heb voor het eerst van mijn leven gevierd dat ik een vrouw ben, in volle glorie en ik ben er mega trots op.”